Van het vrijwilligersfront…

Geplaatst op 17 juni za door davevanlier

Het voetbalseizoen 2016/2017 zit er weer op. Een prachtig seizoen met vele hoogtepunten hebben we met zijn allen meegemaakt. We vierden periodetitels, kampioenschappen en promoties via de nacompetitie. Dat ging gepaard met verschillende feesten en spelplezier en dat alles zonder wanklank.

Een heel belangrijke rol hierbij is weggelegd voor de vrijwilligers binnen onze vereniging. Zij waren er wanneer en waar mogelijk op alle vlakken. Voor de schermen en daarachter. Hierbij danken we vanuit S.V. Den Hoorn alle vrijwilligers enorm voor hun inzet het afgelopen seizoen. Graag zetten we dit in het nieuwe seizoen op dezelfde wijze voort.

Vooruitkijkend naar het komende seizoen constateren we dat er o.a. door het stoppen van een aantal trouwe medewerkers op de zondag en het nog steeds groeiend aantal leden, nieuwe vrijwilligers hard nodig zijn. Sjaak Holierhoek heeft ons verzocht uit te kijken naar medewerkers op ZONDAG achter de BAR en in de KEUKEN. Een 10-tal mensen hebben we zeker nodig. Een inzet van 1 keer in de 4 weken is al voldoende. Denk er de komende tijd goed over na en geef je op bij Sjaak Holierhoek, holyh@kpnmail.nl , 06-53261304 of Jan van Beek, vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl, 06-25450316. Wil je meer weten over de vrijwilligerstaken? Laat het dan ook weten, dan bespreken we dat.

Ook in andere commissies kunnen we nog medewerkers gebruiken maar daar komen we op een later tijdstip op terug. De nood op zondag is het hoogst.

Verder wensen we alle vrijwilligers een heel gezellige vakantie toe met mooi weer! Heel graag tot volgend seizoen.

Tot dan!

De vrijwilligerscommissie