Businessclub uitje bij Van der Helm groot succes

Geplaatst op 19 juni ma door Roberto van Beek

Zaterdag 10 juni stond het jaarlijkse businessclub uitje met bedrijfsbezoek op het programma. Dit jaar zijn alle leden uitgenodigd voor een kijkje in de keuken bij Van der Helm. En dat was een zeer indrukwekkend kijkje in de keuken.

Directeur en tevens onze voorzitter, Richard van der Helm, opende na een ontvangstdrankje de avond met een algemene kijk op het bedrijf en het ontstaan daarvan. Vervolgens nam Marco Dächer de presentatie voor zijn rekening over waar het bedrijf nu staat, wat de drijfveren zijn en hoe alles werkt. Vervolgens kregen alle aanwezigen een rondleiding door de 40.000 m2 opslag waar alle producten binnen komen om vervolgens weer te vervoeren naar klanten.

De avond werd vervolgens voortgezet met een heerlijk buffet waar iedereen de mogelijkheid had weer even bij te praten. Vanaf een uurtje of 9 werden we vermaakt door de band Party Collective. Zeker zangeres Romy viel goed in de smaak. Alles bij elkaar was het weer een fantastische dag. Bedankt voor jullie komst en speciaal dank voor de gastvrijheid en het perfect organiseren van deze avond door Van der Helm.

Foto’s door Gerard Remmerswaal